ipad-Kidz-DJ-Scratch-app

iPadProdukties

ipad-Kidz-DJ-Scratch-appIn opdracht van iPadproducties  heb ik voor deze Sctatch App de vormgeving en illustraties gemaakt.

“Voor deze bijzonder muzikale app heeft iPadproducties samengewerkt met Rattle Records, een platenmaatschappij voor kindermuziek. Rattle Records is o.a. bekend van I LOVE 80′S, I LOVE DISCO en de gouden plaat I LOVE SINT.

Rattle Records heeft een aantal dagen geleden ook hun nieuwste cd uitgebracht: I LOVE NEDERPOP. Nederlandstalige teksten op de bekendste nederpopklassiekers.

Met de Kidz-DJ Scratch App is het mogelijk alle nummers van Kidz-DJ te kopen en deze direct te gebruiken in de Scratch App. Wil je meer dan scratchen alleen? Gebruik dan de bijgevoegde geluidssamples en -effecten of neem je eigen geluiden op! Spreek zelf korte teksten in en gebruik ze tijdens het afspelen van je favoriete nummers!

Probeer dan nog maar eens in je stoel te blijven zitten

Deze App is inmiddels niet meer beschikbaar.